Wielkanocne pieczenie z ciocią Zieleniną

środa 5 kwietnia 2017
  • Na warsztatach z ciocią Zieleniną przekonacie się, że wielkanocne baranki mogą być smaczne i zdrowe (fot. foter.com)
    Na warsztatach z ciocią Zieleniną przekonacie się, że wielkanocne baranki mogą być smaczne i zdrowe (fot. foter.com)
Kiedy: 
  • sobota 8 kwietnia 2017
Gdzie: Katowice
Już w najbliższą sobotę na katowickim BioBazarze zrobi się bardzo świątecznie. A to za sprawą wielkanocnych baranków i zajączków, które upieką uczestnicy warsztatów.

Jeśli, w najbliższą sobotę, zamierzacie odwiedzić BioBazar z dziećmi warto je zapisać na bezpłatne warsztaty kulinarne z Ciocią Zieleniną. 8 kwietnia o godz. 10, 11.15 oraz 12.30 dzieci będą miały okazję przygotować wielkanocne baranki i zajączki.

W warsztatach mogą wziąć udział dzieci w wieku od 3 lat. Wszystkie czynności wykonają pod czujnym okiem Cioci Zieleniny, a po pieczeniu nastąpi słodka degustacja. Zapisy: zielenina_blog@o2.pl

Kategoria: Wydarzenia