Slow food na jarmarku

wtorek 16 marca 2021
  • fot. mat. organizatora
    fot. mat. organizatora
Kiedy: 
  • wtorek 23 marca 2021 - piątek 2 kwietnia 2021
Gdzie: Gliwice
Produkty regionalne i tradycyjne dania, zające, baranki, baby wielkanocne, jajka, chrzan – znajdziecie na świątecznym Jarmarku Regionalnym. Wszystko od małych, ekologicznych gospodarstw, bez konserwantów i niepotrzebnych dodatków.

Wielkanoc zbliża się wielkimi krokami. Warto pomyśleć o smakołykach, które znajdą się na świątecznym stole. Produkty regionalne i tradycyjne dania z ekologicznych gospodarstw, gdzie żywność powstaje „na wolno”, zgodnie z nurtem slow food będzie można dostać na Jarmarku Regionalnym. Zapowiada się dobra i smaczna uczta.

Zakupy będzie można zrobić od 23 marca do 2 kwietnia w Forum Gliwice (ul. Lipowa 1). Informację o jarmarku znajdziecie na stronie Forum.

Kategoria: Wydarzenia