przepisy kulinarne
Jakie warzywa jeść w marcu? Wiosenne smaki na talerzu
Wraz z nadejściem marca zaczynamy czuć pierwsze oddechy wiosny i choć jeszcze nie możemy cieszyć się bogactwem świeżych nowalijek, jesteśmy w stanie skomponować zdrowe menu z warzyw dostępnych w marcu. Jakie warzywa warto więc wybrać, aby cieszyć się świeżością, smakiem i korzyściami zdrowotnymi? Zobaczcie.
Placki ziemniaczane z wątróbką w sosie
Kruche pierożki z jagodami i migdałami
Spaghetti na zielono
Roladki drobiowe w sosie
Śledzik pod pierzynką – sałatka warstwowa
Kruche ciasteczka z nadzieniem
Beza Pavlova - pyszny deser dla rodzinki
Zdrowe gofry palce lizać
Szybkie placki z gotowanych ziemniaków
Papryka faszerowana kaszą i mięsem
Zupa krem z dyni
Strony
|