ciąża
Fakty i mity dotyczące żywienia w ciąży
Tuńczyk, truskawki, niepasteryzowane mleko, sery pleśniowe, orzechy – niektóre z tych produktów są zabronione w ciąży, inne – wbrew stereotypom – powinny występować w diecie ciężarnej. Jakie są mity i fakty żywienia w okresie ciąży? - podpowiada dietetyk kliniczny Ewelina Ozimek.
Kampania Bezpieczny Maluch na Śląsku
- 5 marca 2020
- 6 marca 2020
Jesteś w ciąży, ćwicz mięśnie Kegla!
- 16 marca 2020
Dofinansowanie in vitro
„Położna na medal” - nasza specjalistka na podium
Przygotuj się do roli Mamy
- 3 lutego 2020
- 17 lutego 2020
Rozmowy z położną
- 3 lutego 2020
W rybach znaleziono groźną bakterię
Ach śpij kochanie…
Z okazji Dnia Misia – bezpłatne spotkania ze specjalistami
- 25 listopada 2019
W ciąży zdejmij obrączkę, bo zrobi to chirurg
Targi Mamaville po raz pierwszy na Śląsku
- 13 października 2019
Strony
|